Patrick Seest
Gokart
2017-04-06T10:58:26+00:00

Project Description

Patrick Seest – Gokart

Statements:

Mit navn er Patrick Seest og jeg kører gokart på højt plan.

Ambition / Mål:
Mit mål er at satse stort inden for udlejnings kart, vil være Europa Mester og Verdens Mester inden for udlejnings kart.
Jeg har et mål om at kunne bevise over for mig selv og andre, at selvom man er hørehæmmet, så duer man stadig til noget. Dog mener mange mennesker at fordi man er hørehæmmet, så kan man ikke stille op som atlet eller racer kører, men der vil jeg bevise det modsatte. Jeg vil vise folk inklusive mig selv, at jeg som hørehæmmet godt kan stille op til store løb som EM og VM og blive mester inden for motorsporten.
Jeg har altid fået at vide at ” The Sky Is The Limit ” for mig, så med de rigtige folk og masser af træning, skal jeg nok nå mit mål.

Lasota Energy armbånd og mig: 
Jeg har købt et Lasota Energy armbånd og det virker ufattelig godt på mig. Jeg mærker stor forskel på min krop idet jeg har problemer med ryggen og nakken. Efter jeg fik armbåndet på, har jeg stort set ingen smerter i ryggen og nakken og har fået meget mere energi.

Jeg synes det er uvirkeligt at sådan et armbånd kan virke så godt på mennesker, og samtidig have samme effekt på hunde og heste men det kan det, hvilket er så fantastisk for mig som dyre elsker.
At se, høre og læse om hvor godt Lasota Energy er, hvilken effekt og ændring på menneskers krop og endda dyr det har, gør at jeg gerne vil være med til at føre Lasota Energy frem i DK og endda i verden, når jeg skal rejse ud og køre internationale løb.

Jeg håber at Lasota Energy får deres navn frem til folk, især inden for motorsporten.
For indenfor motorsporten, er det både fysisk og psykisk hårdt at have fokus på banen og holde kroppen i ro når man kører gokart i lang tid.