Martin Ovesen
Golf
2017-04-06T10:56:16+00:00

Project Description

Martin Ovesen – Golf

Statements:

Martin Ovesen er professionel golfspiller og en af de store talenter indenfor golf i Danmark. Martin har været professionel siden 2014.

Martin har besvaret følgende spørgsmål om sin karriere:

  • Hvordan er det at spille Challenge Tour på dansk jord?

Challenge Tour turneringen I Ålborg I 2016 var den første Challengetour for mit vedkommende. Det var en stor oplevelse med hele optakten til turneringen og ikke mindst den opbakning der var fra tilskuerne under runderne. Nu hvor turneringen er placeret I mit område bliver det en ekstra stor oplevelse!

  • Hvor vigtigt er det, at der er en CT i Danmark? (måske i forhold til sponsorer, netværk, hjemmebanefordel, tilskuere..)

Det er vigtig for os upcommings at der er en Challenge tour I Danmark, så os mindre kendte danskere bliver mere kendt af de danske golf fans. Derudover er det vigtigt I forhold til sponsorer at vise sig frem på den nationale sene, så kan de se “giraffen”. For mig syntes jeg det er en større oplevelse at spille på dansk jord end I udlandt på grund af de danske tilskuere, det er altid en ære J

  • Hvad glæder du dig mest til på Royal Oak?

Jeg håber at standen på Banen kommer op på det niveau som den tidligere har været på. Jeg har op til flere gange spillet en runde når de har haft SPEED WEEK og håber helt sikkert at greens kommer op I nærheden af de hastigheder.

  • Hvilket resultat drømmer du om på Royal Oak?

En sejr selvfølgelig,! men en top 10 er også godkendt ????

  • Hvordan adskiller en uge i DK sig frem for en uge et hvilket som helst andet sted på Challenge Touren?

Helt klart på tilskuere fronten, jeg har ikke spillet foran et bedre publikum end det danske!

  • Hvad er du god til? (Det må gerne være golf-relateret) J

At få bolden I hul på færrest mulige slag J Det jeg tror jeg er “kendt” for er nok min præcision med driveren og så min kedelige men effective spillestil…

  • Hvad ville du gerne være bedre til? (igen golf-relateret)

Putting, chipping, fulde jernslag og drives. Der er ikke en facet af spiller jeg er god nok til. Jeg har selvfølgelig nogle styrker og svagheder. Men jeg kommer aldrig til at være tilfreds med mit niveau. Min indre perfectionist vil altid have mere!

  • Laveste golfrunde?

23 puts på mini golfbane. Hvis det ikke tæller så har jeg gået -7 et par gange.

  • Bedste golfrunde (Ikke nødvendigvis den laveste, men måske den mest vigtige og hvorfor den var vigtige.)

Det må faktisk være en runde I PAR på challengetouren I 2016. Det blæste 25-28 M/S og regnede omkring 40 mm på de 5 timer runden tog. Jeg gik bedste score og sprang omkring 30 pladser frem til top 10 med den runde.

  • Største sejr/resultat?

Der har været rigtig mange gode resultater og comebacks men jeg må nok sige at min sikring af Challenge tour kortet på 8 starter er den største bedrift. Men kun fordi jeg havde haft så dårlig en optakt til disse turneringer. Jeg syntes det viste stor mental styrke fra min side at kunne præstere fra den situation jeg kom fra.