Køresyge, et mareridt for børn og voksne!

Enten har man selv prøvet det, eller også har ens børn døjet af det, men køresyge kan ramme alle og i alle aldre. Personligt lider jeg ikke af køresyge, men hvis jeg sidder ved siden af som passager eller på bagsædet, mens der en der kører og jeg tjekker min mobil, f.eks. læser en e-mail eller besked, bliver jeg straks dårlig og får kvalme. Så jeg kan sagtens sætte mig ind i, at køreturen ned igennem Europa med børn, når man skal på ferie, kan ende i et mareridt, som ikke har meget med familiehygge at gøre. Men hvorfor får man køresyge? Er det fordi man bevæger sig hurtigt? Ikke umiddelbart, for køresyge og søsyge er stort set det samme, man bliver dårlig på samme måde, og ved søsyge er bevægelsen ikke særlig hurtig. Man bliver også nemt køresyg, hvis man kører i bjerge, og det kan også gå langsomt, f.eks. når man trækker en campingvogn op igennem f.eks. alperne.

Egentlig vil jeg hellere kalde det for transportsyge, for man kan blive dårlig på samme måde, hvad enten man kører bil, sejler, flyver, ja selv kører i karrusel eller rutchebane. Egentlig er der ingen endnu, der helt har fundet ud af hvorfor man bliver transportsyg eller køresyg. Der er nogle logiske formodninger, som giver mening omkring hvad der sker, når man bliver køresyg, men er et sammensurium af flere faktorer. Nogle bliver f.eks. ikke køresyg når de kører bil, men bliver næsten søsyg blot ved at tænke på, man befinder sig i en båd. Andre bliver kun dårlige når de flyver, mens de fleste bliver dårlige hvis man f.eks. opholder sig på en båd , hvor vejret er dårligt. Sidst jeg skulle til Oslo, sejlede jeg fra København, og vejret var ekstremt dårligt, så alle på skibet inklusiv personalet som er vant til at befinde sig på et skib, var søsyge.

Når man bliver køresyg eller transportsyg sker der flere ting; for det første bliver hjernen forvirret af to sanseoplevelser, for det er nemlig sådan at ens balancecenter i det indre øre oplever en bevægelse, mens synet ikke oplever nogen bevægelse, fordi man fokuserer på evt. at se på sin mobil, mens man er i bevægelse. En anden ting er, at når disse sanseindtryk bearbejdes i hjernen, produceres der en række signalstoffer, som kan være med til at bibeholde det ubehag man oplever ved køresyge. For det tredje bliver vores hypothalamus ”forvirret” da den netop skal styre disse informationer, hvilken den ikke kan finde ud af. Sidst mener man også at den væske, man har imellem hjernens hinder, arbejder ugunstigt og derfor også kan gøre, vi bliver dårlige. Man kan sige jo flere informationer fra sanser, som arbejder der er ude af trit, vil give større ubehag. Derfor hvis man også samtidig med man er under bevægelse og øjet ikke oplever bevægelse, mens man koncentrerer sig også har en lugt, f.eks. en indelukket bil, vil lugtesansen også blive påvirket og dermed bliver det hele meget værre.

Der findes studier, hvor man har fundet frem til, at akupunkturpunktet Kredsløb 6 (KS6 /PC6), kan modvirke kvalme og derved reducere køresyge. Kredsløb 6 punktet sidder to af ens egen tommelfingersbredder over håndledsfuren. Ved at påvirke det punkt, kan noget af ubehaget forsvinde; det er videnskabelig bevist. Hvad man skal påvirke punktet med er helt ligegyldigt, nogle får akupunktur, andre sætter et plaster på og nogle anvender et specielt armbånd med en ”dut” på. Det der dog er meget vigtigt er, at dette armbånd sidder helt præcist og må ikke flyttes, drejes eller skubbes, hvilket praktisk talt er umuligt.

Lasota Energy armbåndet virker også mod køresyge, det er der garanti for det gør. Det betyder, at hvis du ikke oplever at køresyge markant forbedres eller helt forsvinder, kan du returnerer dit armbånd og få dine penge tilbage inden for en periode efter dit køb. Et Lasota Energy armbånd virker på en helt anden måde i forhold til medicin man kan tage eller påvirkning af kredsløb 6.  Et Lasota Energy armbånd, virker på flere plan. Det forsøger på at normalisere de informationer, som hjernen får fra de sanseoplevelser vi får, når vi transporteres i bil, båd eller fly. Det forsøger på at normalisere de kemiske processer, der foregår i hjernen og hypothalamus, og sørger for øjets sanseoplevelser bliver hurtigere og bedre til at registrere ændringer, samtidig med vi er i bevægelse. Lasota Energy armbåndet har hjulpet tusindevis af mennesker, som har lidt af køresyge, så på en nem, hurtig og helt naturlig måde kan man ændre den mareridtsagtige ferie-køretur til en dejlig og rolig familieoplevelse, uden uro, hyl og gråd på bagsædet.

Lider du eller dine kære af transportsyge, uanset om det er køresyge, luftsyge, søsyge, så prøv et Lasota Energy armbånd, hvor der er garanti for virkning; så du har intet at miste. Se vores udvalg af Lasota Energy armbånd og produkter lige her.

Køresyge

By | 2016-10-07T07:01:36+00:00 October 3rd, 2016|Lasota Energy|0 Comments

About the Author: