Germanium (GE132)

Germanium (GE132)

I et Lasota Energy J-line smykkearmbånd findes der germanium, som også er defineret som et halv metal, hvilket betyder at det er halvledende, og igen betyder at det har gode egenskaber til kun at sende strøm den ene vej. Opdagelsen af germanium startede i 1875 med den russiske kemiker Omitri Mendeleev, som var fortaler for, at man brugte en kemisk lov, kaldet “den periodiske lov”, hvor man inddelte grundstoffer i atomnummer, vægt og massefylde (densitet), og her var der huller i den 32. gruppe. I 1886 opdagede den tyske kemiker, Clemens Winkler, under nogle analyser dette stof, og valgte som hyldest til sit land at kalde det germanium (Germany). Germanium har atomnummer 32, atomvægt 72.60 og massefylde på 5.36. I slutningen af 1940erne brugte man germanium i elektronisk udstyr som f.eks. dioder og senere blev det brugt i computerudstyr i Japan, som man også kaldte bio-chip. Men i Japan forskede Dr. Asai Kuzuhiko også i, om germanium kunne bruges til behandling af sygdomme, efter at have studeret stoffets egenskaber. Han fandt bl.a. ud af, at det kan binde syreholdigt hydrogen ioner (altså positive ioner også kaldet H+), og som man ved ødelægger kroppens celler, og trækker dem ud af kroppen via nyrerne. En anden ting man fandt ud af er, at germanium kan afgifte blodet og dermed skabe mere ilt. I dag behandler og helbreder Dr. Asai kræft uden strålebehandling eller kemoterapi, men kun med organisk germanium. En anden læge i biomedicin, Dr. Serafina Corsello fra New York, bruger organisk germanium til at styrke immunsystemet ved syge patienter. Inden for biologisk medicin tager man organisk germanium i pulver, som skal opløses i slimhinderne under tungen, for derved at få det direkte ud i blodbanerne. Germanium er fuldstændigt uskadeligt og kan ikke overdoseres.

Kigger man på indikationerne som diverse læger, som arbejder med biomedicin bruger germanium til rundt i verden, kan man liste følgende op:

  1. Afgifter blodet, især de røde blodlegemer.
  2. Styrker immunforsvaret.
  3. Beskytter vores celler mod bakterier og virus.
  4. Fjerner giftstoffer og tungmetaller i kroppen (via nyrerne).
  5. Sørger for kroppen hurtigere bliver rask efter en sygdom.
  6. Bruges til behandling af kræft.

I et Lasota Energy J-line smykkearmbånd ligger en lille smule af det reneste japanske organiske germanium. Der er ingen dokumentation for, at der i armbåndet kan opnås det samme, som det lægerne, der arbejder med biomedicin bruger. Men omvendt ligger der germanium i, fordi vi tror på at når kroppen konstant er omgivet af gode stoffer, vil det have en positiv effekt. Desuden er huden en rigtig god penetrator for de fleste stoffer, og vi tror på at lidt germanium over lang tid også vil have en positiv effekt for din krop.

Læs mere om vores nyeste produkt, J-Line og køb det her

Lasota Energy Jewellery

Lasota Energy Jewellery til mænd

Lasota Energy Jewellery

Lasota Energy Jewellery til kvinder

By | 2017-01-20T12:50:22+00:00 January 20th, 2017|Lasota Energy|0 Comments

About the Author: